Local Organizations

Libera Foundation

Libera Foundation
,

Libera is a politically independent and independent think tank that supports and promotes individual freedom, free enterprise, free markets and a free society. For us, freedom means the absence of external compulsion and is associated with substantial responsibility. Our business consists of publishing and information activities, research and events. Above all, we want to be an agenda-setter of freedom issues, and an arena for all Finns, who are interested in the society in which freedom and responsibility come together.

Libera is a non-profit and operational foundation. Our funding is entirely private. Our donors are primarily private individuals and private foundations. Libera does not receive public funding rather than doing consulting assignments. A significant part of Libera’s work takes place on a voluntary basis. Libera was founded in 2011 by Gustav von Hertzen and Petri Kajander.

Libera selects a theme each year operations. In 2013, the theme of the Finnish welfare state and its future.

Libera on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja itsenäinen ajatuspaja, joka tukee ja edistää yksilönvapautta, vapaata yrittäjyyttä, vapaita markkinoita ja vapaata yhteiskuntaa. Meille vapaus merkitsee ulkoisen pakon poissaoloa ja liittyy olennaisesti vastuuseen. Toimintamme koostuu julkaisu- ja tiedotustoiminnasta, tutkimuksesta ja tapahtumien järjestämisestä. Ennen kaikkea haluamme toimia keskustelunavaajana vapauteen liittyvissä asioissa ja areenana kaikille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta, jossa vapaus ja vastuu kohtaavat.

Libera on yleishyödyllinen ja toiminnallinen säätiö. Rahoituksemme on täysin yksityistä. Lahjoittajamme ovat pääosin yksityishenkilöitä ja yksityisiä säätiöitä. Libera ei vastaanota julkista rahoitusta eikä tee konsulttitoimeksiantoja. Merkittävä osa Liberan työstä tapahtuu vapaaehtoispohjalta. Liberan perustivat vuonna 2011 Gustav von Hertzen ja Petri Kajander.

Libera valitsee joka vuosi toiminnalleen teeman. Vuonna 2013 teemana on suomalainen hyvinvointivaltio ja sen tulevaisuus.

Ajatuspaja Libera

Liberan viikon vieras Martti Malmi on Bitcoin-valuutan alkuvaiheen kehittäjä ja ohjelmoija, jonka kiinnostuksen kohteisiin kuuluu erityisesti yhteiskunnallinen aktivismi ja maailman muuttaminen teknologian avulla. Tällä hetkellä hän kehittää Identifi-luottamusverkkoa, jonka avulla ihmiset voivat ylläpitää verkkoidentiteettiään ja varmistua toistensa luotettavuudesta esimerkiksi kaupankäynnissä.
Author: Administrator
Posted: October 31, 2014, 7:00 am
Teollisuusvaltaisella Suomella on nyt päätöksenteon aika. Uudessa kilpailussa mukana oleminen vaatii aktiivista päätöksentekoa ja toimenpiteitä. Kaikki lähtee näkemyksestä datan hyödyntämiseksi. Konseptoi hypoteesin perusteella jokin datan lopullinen käyttötarkoitus. Kerää data manuaalisesti ja testaa konseptin toimivuutta esimerkiksi asiakkaan kanssa. Skaalautuvampaan toteutukseen on nykyään saatavilla kevyesti integroitavia valmiita pilvipohjaisia ratkaisuja. Paljon voi siis tehdä ennen koko yrityksen läpi meneviä raskaita integrointeja. Haastaisin teollisuusyritysten johtajat ottamaan pienen askeleen kohti uutta maailmaa tänään! Pohdi, mikä tuottaa arvoa sinun asiakkaillesi tulevaisuudessa.
Author: Lotta Kopra
Posted: October 29, 2014, 7:07 am
“Tarvitsemme puolueen joka uskaltaa puhua siitä, miksi veroalennukset eivät ainoastaan ole eduksi valtiontaloudelle, vaan myös siitä, miksi alhaisempi verotus itsessään on itseisarvo. Puolueen, joka tunnustaa, että politiikka ei voi, eikä politiikan kuulu, ratkaista kaikkia mahdollisia yhteiskuntaongelmia, ja että usein on tähän tehtävään paremmin sopivia toimijoita. Puolueen, jonka lähtökohta on, että sinä osaat parhaiten päättää omasta

((lisää..)
Author: Libera
Posted: October 27, 2014, 7:32 am
Yli 50 000 nimeä kerännyt "Järkeä tekijänoikeuslakiin" -kansalaisaloite tyrmättiin sivistysvaliokunnassa epämääräisiin direktiivikoukeroihin ja aloitteen väitettyjen epätäsmällisyyksien vuoksi. Tuore kansanedustaja, Liberan entinen tutkimusjohtaja Elina Lepomäki lapsellisessa naiiviudessaan haaveili, että eduskunta voisi korjata havaittuja ongelmia sen sijaan, että kaataisi koko aloitteen joidenkin epäolennaisten yksityiskohtien vuoksi.
Author: Libera
Posted: October 24, 2014, 5:01 pm
Liberan viikon vieras Alf Rehn on organisaation ja johtamisen professori, kansainvälisesti tunnustettu bisnesajattelija (tai jotain), kirjailija ja puhuja. Hän on toiminut Åbo Akademin liiketaloustieteen professorina vuodesta 2004. Aiemmin hän toimi professorina Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa Tukholmassa, ja on lisäksi opettanut yliopistoissa ympäri maailmaa.
Author: Administrator
Posted: October 24, 2014, 11:47 am

Viewing page 1 of 2|Next Page

Send Message to listing owner

Libera Foundation